A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vaspálcával verekedett össze két fiatal az egyik jászladányi élelmiszerbolt előtt

A megye rendőrei vasárnap három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén vasárnap személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Két fiatal keveredett szóváltásba az egyik jászladányi élelmiszerbolt előtt 2020. július 19-én 10 óra 30 perc körül, és a kölcsönös dulakodás során ököllel bántalmazták egymást. Időközben egy harmadik személy is a helyszínre érkezett, aki szintén szóváltásba keveredett ismerőseivel, ami során egyik jogsértő egy vaspálcát húzott ki a földből, amivel alkaron megütötte az utoljára érkező társát.

A cselekmény során mindhárom helyi lakos – az előzetes orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrök elfogták és előállították a jogsértőket a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók az egyik bántalmazót garázdaság vétség, míg a vaspálcával sérülést okozó másik fiatalt felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések