Hirdessen itt

Tűzesetnél szorult liftbe egy fiatal férfi Budapesten (fotók és videó)

Beszorult egy férfi egy liftbe, miután kigyulladt egy villanyóraszekrény a társasáházban. A tűzeset miatt 23 lakónak kellett elhagynia az épületet.


Egy villanyóraszekrény gyulladt ki Budapesten, a VI. kerület egyik társasházában a Dózsa György úton szerdán délelőtt. A liftben egy fiatal férfi tartózkodott, éppen lefelé igyekezett, amikor az égő villanyóra miatt az áramszolgáltatás megszűnése két emelt között érte - így nem tudott kiszállni, a füst pedig elkezdett beszivárogni.


A férfi kimentésére a kivonultak a budapesti tűzoltók. Miután nem tudtak a liftbe bejutni, beadtak a férfinek egy tűzoltó légzőkészüléket, hogy megmentsék a fulladástól. A férfi habozás nélkül azt az arcához emelte, így sikeresen átvészelte, amíg a liftszerelő leengedte a liftet, majd sértetlenül kiszállt.


A katasztrófavédelem azt írja, hogy a társasház földszinti lakásának előterében lévő villanyóra kapott lángra. Az épületet az eset miatt összesen huszonhárom lakónak kellett elhagynia - a liftben ragadt férfin kívül hat embert a magasföldszintről menekítettek ki a hivatásos tűzoltók. Az egységek egy vízsugárral fékezték meg a tüzet, amely miatt három lakás és a lift füsttel telítődött.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések