A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tovább nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma, nincs újabb elhunyt – Itt vannak a legfrissebb adatok

Mindössze 13 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4247-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. 

Nincs újabb elhunyt, az elhunytak száma változatlanul 595, 3073-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 579. Az aktív fertőzöttek 38%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 46%-a budapesti. 127 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 5-en vannak lélegeztetőgépen.

A magyarországi járványügyi adatok továbbra is kedvezőek. A sikeres védekezésnek köszönhetően eddig el tudtuk kerülni a tömeges megbetegedéseket és a több ezres elhalálozást – írják a koronavirus.gov.hu. oldalon.

A járvány azonban nem ért véget, a környező országokban a megbetegedések számának növekedése tapasztalható, így fennáll a behurcolás veszélye. A kormány ezért döntött bizonyos országok esetében a beutazási szabályok szigorításáról.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések