A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Teljesen váratlanul mindenféle előzmény nélkül tűnt el három felnőtt.

A Ripost három olyan esetet talált, ahol az eltűntek minden előzmény nélkül váratlanul váltak köddé. A családtagok a mai napig keresik őket, nem tudják mi mi lehet az oka az eltűnéseknek.

Mihalicz János június 27-én indult el Zala megyei otthonából szőlőhegyére a kutyája társaságában. Utoljára akkor látták. A telefonját és a táskáját megtalálták a pince környékén. Állítólag másnap reggel egy közeli tónál látták.


Az 59 éves, ősz hajú férfi szerető családban élt, felesége sem érti, miért és hogyan tűnhetett el. A férfinek semmi oka nem volt, hogy önszántából menjen el. Ha bármilyen bűncselekmény érte volna a férfit, kutyája jelezte volna. Teljesen érthetetlen, hogy mi történhetett a szőlősgazdával.

Hasonló eset történt a 42 éves Szabó Györgyivel, aki március 27-én egy pénteki hajnalom tűnt el. A nőt édesanyja otthonában látták utoljára, azóta nem jelentkezett hollétéről, a telefont sem veszi fel. Családja szerint semmi a nőnek semmi oka sincs arra, hogy eltűnjön, nagyon aggódnak érte.


A harmadik nagyon hasonló eset egy 84 éves idős hölgy esete. Kondás Jánosné Kocsi Margit tavaly szeptemberben tűnt el csepeli otthonából. A családja és természetesen a rendőrség is keresi az eltűnt hölgyet.

Az idős nő nem tud gondoskodni magáról. Ráadásul a műfogsorát se tette be a szájába, mielőtt útnak indult, pedig mindössze egy-két foga van alul, így enni is legfeljebb pépeset tud. Már többen bejelentést tettek, arról hogy látták, de még nem sikerült őt megtalálni. Családja szerint az idős nő eltévedt, és nem tudja másoknak megmondani, hogy ki ő és hol lakik.


Mind három eltűnt személyt keresi a családja és a rendőrség is.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések