A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendkívüli tájékoztatót tartott a rendőrség az érdi vérfürdőről: ketten életveszélyes állapotban vannak (felkavaró videó)

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a rendőrség a csütörtöki érdi leszámolással kapcsolatban.

Kiderült, a brutális tömegverekedés két család konfliktusából alakult ki, akik aztán kövekkel, botokkal és szúró- vágóeszközökkel estek egymásnak egy érdi benzinkúton. A rendőrség a helyszínre érve látta, hogy a két társaság több autót is megrongált, illetve többen is sérülésekkel fekszenek a földön, körülöttük az eldobált szúró- vágóeszközökkel eszközökkel.

A vendetta során 2 személy életveszélyes, 3 súlyos, 7 pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, egy 50 éves férfi pedig a helyszínen éltét vesztette.

A rendőrség összehangolt munkájának köszönhetően kevesebb mint 12 óra alatt 12 fővel szemben sikeresen elindította a büntetőeljárást felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt, 1 fővel szemben pedig emberölés bűntette miatt.


Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, csütörtök este Érden az Iparos úton két többfős társaság esett egymásnak, a vita során pedig lövések is eldördültek.

A helyiek és a rokonok elmondták, hogy Enyingről jött fel Érdre egy csapat felfegyverkezve, több autóval, hogy egy korábbi incidenst megbosszuljon. Először egy másik benzinkúton verekedtek, majd autóba pattantak, s ekkor vette kezdetét az autós üldözés. Amikor az egyik csapat utolérte a másikat, kipattantak az autóból, majd rárontottak a másik kocsiban ülőkre. Már az autóban elkezdték őket szurkálni és kitépni a járműből.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések