A padlizsánkrémet nem lehet megunni, elrontani sem nagyon, a sütést leszámítva pedig nagyon gyorsan elkészül.
Akár csevegős barátnős estét tervezel, akár házibulit, a padlizsánkrém egy kis pirítóssal remek választás.
Mivel pár napig eláll a hűtőben, ha maradna belőle, bár ez igen kevéssé valószínű, saját magadnak is finom tévénéző finomság lehet belőle.
> 2 evőkanál majonéz
> 2 fej vöröshagyma
> citromlé
> só
> bors
Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek
Akár csevegős barátnős estét tervezel, akár házibulit, a padlizsánkrém egy kis pirítóssal remek választás.
Mivel pár napig eláll a hűtőben, ha maradna belőle, bár ez igen kevéssé valószínű, saját magadnak is finom tévénéző finomság lehet belőle.
Hozzávalók:
> 2 padlizsán> 2 evőkanál majonéz
> 2 fej vöröshagyma
> citromlé
> só
> bors
Elkészítés:
A padlizsánokat vágd félbe, majd közepes lángon süsd meg, ez körülbelül 40 perc. Húzd le a megsült padlizsán héját, de ki is kaparhatod egy kanállal, és vágd apróra. Keverj hozzá kevés citromlevet, így nem barnul meg. A vöröshagymát vágd egészen apró kockákra, de le is reszelheted. A majonézt, a padlizsánt és a hagymát keverd össze, majd sózd, borsozd, végül tedd pár órára hűtőbe.Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek
0 Megjegyzések