A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Öt nappal azután, hogy a brazil elnök bejelentette, meggyógyult, a felesége koronavírustesztje lett pozitív

A brazil tájékoztatási minisztérium közlése szerint a first lady, Michelle Bolsonaro jól van, a pozitív teszt után pedig követi majd az előírt protokollt.

Július elején érkezett a hír, miszerint a brazil elnök is megfertőződött koronavírussal, szombaton viszont már negatív lett a tesztje, csütörtökön pedig már védőmaszk nélkül jelent meg Piaui államban.

Az államfő csütörtökön közölte, hogy előző nap nem érezte jól magát, tüdejében gombás fertőzést találtak, ami a karantén ideje alatt alakulthatott ki nála, így most antibiotikumot szed. Ugyanezen a napon Marcos Pontes tudományos és technológiai miniszter is bejelentette: pozitív tesztet produkált. A kormánytagok közül ő az ötödik, akinek a fertőzöttségéről tudomást szerez a nyilvánosság – írja a 24.hu.

Július elején egy nap alatt 26 ezer új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Brazíliában, s azóta is folyamatosan emelkedik a koronavírusos betegek száma. Szerdán a fertőzések száma az országban átlépte a 2,6 milliót.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések