A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nevelt kislányával erőszakoskodott egy férfi, ha felesége épp nem volt otthon

A Szegedi Ítélőtábla fenntartotta annak a Jász-Nagykun-Szolnok megyei 40 év körüli férfinek a letartóztatását, akit a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség a kiskorú nevelt gyermeke sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádol.

A vádirat szerint a férfi a feleségével és a feleségének előző élettársi kapcsolatából született gyermekével élt együtt.

A vádlott, amikor a felesége nem tartózkodott otthon, szexuálisan zaklatta 2017 novemberétől négy hónapon keresztül a 2008. évben született leánygyermeket.

A Szolnoki Törvényszék a vádemelést követően a vádlott letartóztatását fenntartotta. A letartóztatás indokoltságának időszakos felülvizsgálata vált esedékessé, ezért a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség arra figyelemmel, hogy a bűncselekmény 5 évtől 20 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, emiatt a vádlott szökésétől és elrejtőzésétől lehet tartani, indítványozta a letartóztatás további fenntartását, amelynek indokait a Szegedi Ítélőtábla alaposnak ítélte.

A vádlott büntetőjogi felelősségének tisztázása érdekében a Szolnoki Törvényszék folytatja le a bizonyítási eljárást.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések