A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem indul a US Openen a világelső teniszező

A női világelső teniszező, Ashleigh Barty nem indul az augusztus 31-én kezdődő US Openen a koronavírus-járvány miatt, írja a BBC.

„A Covid-19 továbbra is jelentős kockázat, amelynek nem akarom magamat és a csapatomat kitenni. A legjobbakat kívánom az USTA-nak a verseny szervezéséhez, és várom, hogy jövőre visszatérhessek az Egyesült Államokba” – mondta a 24 éves ausztrál teniszező.

Barty azt is elmondta, hogy hamarosan dönteni fog arról, indul-e az átalakított, szeptember 27-én kezdődő Roland Garroson, amelynek ő a címvédője.

A világranglista második Simona Halep és a 2019-as US Open-győztes Bianca Andreescu még nem jelezte, hogy indulnak-e a New York-i Grand Slam tornán.

Ott lesz ugyanakkor a US Openen Oszaka Naomi, a torna 2018-as bajnoka. A japán játékos közlemény szerint az előzetes nevezési listán ugyan nem szerepel, de Oszaka várhatóan a Grand Slam-tornát felvezető, a járványhelyzet miatt Cincinnatiből New Yorkba áthelyezett versenyen is indul.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések