A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megint elkaptak egy unokázóst: a videó alapján pedig ő is inkább nagyszülőkorú lehet – videó

Több millió forintot csalt ki idősektől a bűnbanda.

Gyors reagálásnak köszönhetően a Mohácsi Rendőrkapitányság munkatársai egy órán belül elfogták azt az "unokázós" bűnbandát, akik 1 300 000 forintot csaltak ki egy helyi idős asszonytól - írja a police.hu.

Az idős asszony elmondta, telefonhívást kapott, amiben egy ismeretlen személy azt állította, hogy a fia karambolozott és megsérült. A hívó a hozzátartozó balesetére hivatkozva több mint öt millió forintot kért a nőtől, aki összeszedte megtakarítását, majd a fenti összeget átadta a lakcímén megjelenő férfinak. Az idős asszony számára ezt követően derült ki, hogy a fiának semmi baja, és csalás áldozatává vált.


A rendőrök Sombereken fogták el a gépkocsival menekülő 56 éves sükösdi férfit és társát, egy 27 éves kölkedi férfit. A gépjármű átvizsgálása során a nyomozók megtalálták, majd lefoglalták a sértettől kicsalt pénzt. Mindkettőjüket előállították a rendőrkapitányságra, majd kihallgatták őket.

Három férfit és egy nőt vettek őrizetbe, ellenük csalás elkövetése miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.​​

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések