A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lelőtték a pedofil elit és Epstein ügyében a Deutsche Bank szerepét vizsgáló szövetségi bírónő családját

Tüzet nyitott egy futárnak öltözött férfi az egyik amerikai szövetségi bíró otthona előtt. Esther Salasnak nem esett baja, de fia meghalt, és férje is megsebesült. A támadó elmenekült.

Az FBI nagy erőkkel keresi a tettest, aki a CNN információi szerint becsöngetett a bírónő New Jersey-i házába, és amikor a 20 éves fiú kinyitotta az ajtót, azonnal lőtt. A bírónő férje, aki fiúk mögött állt az ajtóban, megsebesült. Azt nem tudni, mennyire súlyos az állapota.

A támadó állítólag a FedEx formaruháját viselte, de nem tudni, hogy valóban a csomagküldő cég alkalmazottja-e, vagy csak annak adta ki magát.

Esther Salas a New Jersey-i szövetségi kerületi bíróság bírája, még Barack Obama elnöksége idején nevezték ki. Azt mondja, soha senki sem fenyegette meg sem írásban, sem szóban.

Egyelőre egyetlen olyan közelmúltbeli fordulatról tudni, amely akár összefüggésbe is hozható a támadással, de az FBI szerint semmi sem utal arra, hogy a két dolognak köze lenne egymáshoz. A bírónő múlt héten kapott meg egy elég nagy horderejű ügyet. Befektetők indítottak pert a Deutsche Bank ellen, mert szerintük a német pénzintézet hamis, illetve félrevezető tájékoztatást adott a pénzmosás kivédését célzó gyakorlatáról, és nem ellenőrizte rendesen a magas kockázatú ügyfeleit, köztük az emberkereskedelem és szexuális bűncselekmények vádjával tavaly bíróság elé állított Jeffrey Epsteint, aki meghalt börtöncellájában nem sokkal azután, hogy előzetes letartóztatásba került, ezt írta a Soros-news.



A támadás nem sokkal azután történt, hogy Esther Salas megkapta a Deutsche Bank ellen a befektetői által kezdeményezett eljárást, amelyben a bank menedzsmentjének kétes szerepét vizsgálnák, hiszen a pedofil gyermekmolesztáló és az elit számára fiatal lányokat szállító bűnszervezet is a bank kuncsaftja volt.

Esther Salas bírónőt még anno Barack Obama nevezte ki 2010-ben és védőként, illetve amerikai magisztrátus bíróként dolgozott New Jersey-ben.

Mexikói – zsidó apa és kubai katolikus anya lánya. Ő volt az első LATIN származású, aki New Jersey-ben szövetségi bíróként szolgálatba léphetett.

A bank 150 millió dollárt már így is felajánlott, hogy hajlandó kifizetni az ügyben érintetteknek.



Újabb merénylet a pedofil elit bűncselekményeit vizsgálni akarók ellen 

Kétségtelen, hogy nem véletlen támadásról, hanem célirányos újabb merényletről van szó az Epstein ügyben vizsgálódó személyek ellen.

Eddig több tucat embert gyilkoltak meg azok, akiket az Epstein-ügy és a Clinton-éra gyermekrablási összeesküvései súlyosan érintenének, ha napvilágra kerülnének.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések