A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lányait, sőt, nevelt fiát is zaklatta a szörnyapa Komárom-Esztergom megyében

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség vádat emelt egy apa ellen, aki éveken át rendszeresen szexuálisan zaklatta nevelt gyermekét és két lányát.

A főügyészség közleménye szerint, a férfi 12 éves nevelt fiát hetente több alkalommal kényszerítette szexuális cselekvésekre szóbeli fenyegetéssel, vagy éppen testi erőszakkal. A férfi a fiún kívűl két lányát is zaklatta szexuálisan.

A nyomozó hatóság a házkutatás során egy engedély nélkül tartott revolvert és 83 darab, a fegyverhez tartozó töltényt foglalt le. A vádlott ezen felül eltulajdonította és saját célra fordította az egyik lánya középiskolai taníttatására félre tett pénzt. Az összeg meghaladta a 400.000 forintot.

A vádlottal szemben három rendbeli, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette, lőfegyverrel visszaélés bűntette, valamint sikkasztás vétsége miatt emelt vádat az ügyészség.

Az ügyészség azt indítványozza, hogy mennyiben a vádlott beismeri a bűncselekmény elkövetését, abban az esetben a törvényszék 15 év szabadságvesztés büntetésre ítélje, 10 évre tiltsa el a közügyek gyakorlásától, a lőfegyvert és a töltényeket kobozza el, valamint végleges hatállyal tiltsa el a vádlottat bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolc év alatti gyermekekkel foglalkozna.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések