A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kutakban keresik Maddie McCann holttestét a portugál rendőrök

Tovább tart a hajsza a rejtélyes körülmények között eltűnő Madeleine McCann megtalálásának érdekében: a portugál hatóságok ezúttal a Praia de Luz környékén lévő kutakat tárják fel, mert erős a gyanú, hogy az ügy első számú gyanúsítottja, Christian Brückner oda dobhatta be a kislány holttestét, nem sokkal azt követően, hogy elrabolta őt 2007 májusában.

Legalább húsz további kút átfésülésére vállalkozik a portugál rendőrség, miután attól tartanak, hogy a pedofília és különböző szexuális visszaélések miatt elítélt gyanúsított, Christian Brückner oda hajíthatta be a kis Madeleine McCann holttestét - írja a The Sun.

Mint ismert, a brit kislánynak május 3-án, mindössze néhány nappal a negyedik születésnapja előtt veszett nyoma a dél-portugáliai Praia de Luz főleg angolok által látogatott Ocean Club nevű üdülőjéből. Maddie két kisebb testvérével a szálloda egyik földszinti szobájában aludt, míg szülei egy baráti társasággal szórakoztak egy közeli étteremben.

A világot több mint tíz éve lázban tartó rejtélyes ügy nyomai egy elítélt német férfihez, a 43 éves Christian Bruecknerhez vezettek, aki jelenleg hétéves börtönbüntetését tölti Kielben nemi erőszak miatt. Brueckner, akinek neve több gyermek eltűnési ügyében is felmerült, azért lett az ügy első számú gyanúsítottja, mert a kislány eltűnésekor a portugál településen garázdálkodott.

McCannék apartmanjától mindössze 25 percnyi sétára található parasztházban lakott, majd a gyermek eltűnése után egy régi Volkswagen kisbuszában húzta meg magát. A portugál hatóságok a bérelt ház körüli kutak átvizsgálását tervezik, mert gyanítják, Maddie holtteste a kutak egyikében lehet elrejtve.

A rendőrség most új tanúkat keres a rejtélyes ügyben. Bárkivel nyitottak arra, hogy beszéljenek, aki látta annak idején Brücknert az apartman környékén parkolni Volkswagen kisbuszával.

Múlt csütörtökön három kutat néztek át, a munkát búvárok is segítették.

"Nem valószínű, hogy most nézik át utoljára ezeket a kutakat. A Boca do Rio nevű strandnál is nézelődnek, amelynek közelében Christian Brückner megszállt. Legalább még húsz kutat át akarnak vizsgálni" - magyarázta egy bennfentes.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések