A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kulcsár Edina és a féltesója úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás – Ön mit gondol?

Gyönyörű, húgával készült közös fotóval jelentkezett a közösségi oldalán Kulcsár Edina: az egykori szépségkirálynő megmutatta féltestvérét, Renit, akivel úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás.

Valósággal ragyog zöld estélyijében Kulcsár Edina azon a régebbi fotón, amely még a Budapest Central European Fashion Week-en készítettek róla és féltestvéréről, Renátáról tavaly novemberben. A bejegyzés tanúsága szerint az egykori szépségkirálynőt egyfajta nosztalgiahangulat kapta el, ám a követők ennek ellenére is elhalmozták a csinos testvéreket dicséretekkel a mosolygós kép láttán.


Edina és és a tőle négy évvel fiatalabb Reni egyébként együtt is dolgozik, így rengeteg időt töltenek együtt, a 24 órán látható InstaStoryjaiban is sokszor megmutatja őt.

„Mi nem látjuk a hasonlóságot, de mindenki más igen. Lényegtelen is. Csak az a fontos, hogy újra vagyunk egymásnak” – mondta korábban a Story magazinnak Kulcsár Edina, aki azt is elárulta, testvéreivel egy félreértés miatt nem beszélt sok-sok éven át.

Ön szerint hasonlítanak?

Edina Kulcsar

Az egyik legjobb barátunknak, @petrenati -nak a karantén ideje alatt... volt a szülinapja, ráadásul kereken 30 éves lett. Akkor nem ünnepeltünk, hiszen nem az volt a prioritás, de egy ilyen kerek számot, meg kellett ünnepelni és ennek tegnap volt a napja.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések