A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kitört a háború az ellenzéknél: a szocik feljelentése miatt börtöntöltelék lett egy momentumos politikusból

Becsületsértés és különleges adatokkal való visszaélés miatt feljelentették és már rabosították is Paróczai Anikót, a Momentum kispesti képviselőjét.

Rabosították Paróczai Anikót, a Momentum Mozgalom kispesti önkormányzati képviselőjét – írja közleményében a párt.

A Momentum képviselője még február elején jelentette be, hogy megtalálta a kispesti vagyonkezelő vezetőjének, Kránitz Krisztiánnak spanyolországi medencés villáját, amely a kikért földhivatali dokumentumok szerint Don Ferenc Krisztián Kránitz nevén szerepel.

Paróczait most feljelentették becsületsértés és különleges adatokkal való visszaélés miatt. A Momentum azt írta, hogy azt nem tudják pontosan, ki tette a feljelentéseket, de becsületsértés miatt kizárólag Kránitz kezdeményezhette az eljárás indítását. A feljelentések miatt Paróczainak be kellett mennie a 18. kerületi kapitányságra, ahol rabosították.


A spanyol nyaralóról és Kránitz Krisztiánról már azokon a titokban készült hangfelvételeken is volt szó, amelyek még az önkormányzati választás előtt kerültek nyilvánosságra. A probléma az volt, hogy a politikus utolsó nyilvános vagyonnyilatkozatában nem szerepel az ingatlan.

Kránitz az Indexnek elismerte, hogy az övé az ingatlan, és azt mondta: azért nem szerepel a 2019 januárjában leadott vagyonnyilatkozatában, mert egy hónappal később kapott értesítést arról, hogy bejegyezték a tulajdonjogát.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések