A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Katalin hercegnénél is betelt a pohár, nem kér Meghan Markle-ből

A brit királyi családban egyre jobban előjönnek az ellentétek, jelenleg Katalin hercegné és Meghan Markle kapcsolatáról lehetett sokat hallani. Meghan Markle és Katalin hercegné kapcsolata ugyanis egyre rosszabb, pedig Katalin a tisztelettudásáról volt mindig is híres, azonban most már ő sem akar többé "jópofizni".

Katalin eleinte próbált mindent megtenni annak érdekében, hogy minél jobb kapcsolatot ápoljon sógornőjével, Meghan Markle-lel, azonban mostanra a személye elviselhetetlenné vált számára. Katalint mindig is bántotta, ahogyan Meghan a személyzettel viselkedik, illetve, hogy Harry és Vilmos viszonya is miatta romlott meg. Továbbá az is soknak bizonyult Katalin számára, hogy Harry és Meghan kivonta magát a királyi családból.

A legutóbbi találkozásukkor Katalin hercegné keményen beszólt sógornőjének, mikor helyreutasította őt: hiába próbált kedvesnek tűnni Meghan, a hercegné arckifejezésével egyből tudatta vele, hogy nem igazán szívleli társaságát - írta meg a life.hu.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések