A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Johnny Depp exének megdöbbentő tanúvallomása: „Olyanokat is mondott, hogy végignézné, ahogy megerőszakolnak”

Folytatódik Hollywood legnagyobb sztárpere! Johnny Depp után most Amber Heardon volt a sor, hogy tanúvallomást tegyen és saját szemszögéből mondhassa el botrányos házasságuk történetét.

A 34 éves színésznő 14 erőszakos magatartással vádolja volt férjét, aki azonban tagadja a vádakat. A július 20-án ismertetett vád szerint Depp megpofozta, megrúgta, lefejelte, fojtogatta, ököllel megütötte, a hajánál fogva húzta, lökdöste és a földre taszította Ambert továbbá tárgyakat dobált neki és megfenyegette, hogy elcsúnyítja az arcát – írja a contextus.

„Lekezelő, megalázó megjegyzéseket tett, főleg színésznőkre vagy rám, amiért színésznőként akartam dolgozni. Lekurvázott vagy valamilyen más megalázó beszólást kaptam, ha szexis ruhát vettem fel. Ez a kapcsolatunk vége felé egyre rosszabb lett, majd már olyanokat is mondott, hogy végignézné, ahogy megerőszakolnak” – mondta el a bíróságon Heard.

A színésznő szerint ezekre az atrocitásokra akkor volt példa, amikor Depp alkohol vagy kábítószer hatása alatt állt.

Heard bevallotta, hogy ő is többször fogyasztott extasy-tablettát és a varázsgombát. Elismerte, neki is voltak indulatkezelési problémái, de állítása szerint csak önvédelemből dobált tárgyakat egykori párja felé.

Az alkalmazottak többnyire Depp mellett foglalnak állást, ám a színésznő szerint veszekedéseik a zárt ajtók mögött történtek, így azok nem voltak láthatóak a külvilág számára.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések