A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ilyen áhítattal beszél Ronaldóról szexi barátnője

A 35 éves portugál focista még mindig tökéletesen fitt. Kedvese csodálatosan nyilatkozott szerelméről.

A koronavírus miatt elrendelt karantén alatt hetekig együtt edzett otthon a Juventus sztárja, Cristiano Ronaldo, illetve barátnője Georgina Rodriguez. A Women’s Health az iránt érdeklődött, vajon mi a különlegesség a focista edzésmetódusában.

Estos son los ojitos que le pongo al amor de mi vida 🤪...🧜🏽‍♀️❤️...#amote

null



"Azt ne várják tőlem, hogy leírjam valamennyi, otthon végezhető gyakorlatát" - összegezte Rodriguez.

"A két alappillére a korlátlan motiváció és a hihetetlen elhivatottság. Amikor Madeirán el­zárkóztunk a vírus elől, ő javasolta a közös tréningeket. Nála egyetlen nap sem fordult elő, amikor azt mondta volna: nincs kedvem tréningezni, vagy kezdjünk kicsit később. Percre beosztotta az időt."

Lo único que me gusta más que tú, somos nosotros. ⚓💙 #unanochesincafe #love #goodmorning

null



Georgina eleinte szégyellte, hogy közös teremben edz a focistával, de aztán rájött, hogy Ronaldo az, akiről csaki jó példát lehet venni.

"Örült neki, amikor utánoztam a gyakorlatait, bár előzetesen felhívta a figyelmemet arra, hogy esetleg nehezen fog menni. De látta az igyekezetemet, és az örömmel töltötte el. Rengeteget tanultam tőle, vi­szont egy pillanatra sem hasonlítottam hozzá magamat, mert va­lamennyi minőségi mutató dol­gában előttem járt. Igazi tanárom volt. Már értem, miért érdemelt ki ennyi Aranylabdát. Mindent alárendel a futballnak, a sportág megszállottja. Napi kettőt edzett, reggel és délután, látszott rajta, hogy kiváló erőállapotban tér vissza a Juventushoz. Így történt!"

Happy Sunday ❤️ #blessed

null



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések