A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Házkutatást tartottak annál a házaspárnál, akik lőfegyverrel védték magukat a felbőszült tüntetőkkel szemben St. Louisban

Egy amerikai ügyvéd házaspár házában több lőfegyvert is lefoglalt a rendőrség.

A McCloskey házaspár az amerikai tüntetések nyomán vált hírhedté, ugyanis a St. Louis-i házuk előtt elvonuló tüntetőkre fegyvert fogtak.

A tüntetők Lyda Krewson polgármester háza felé tartottak. A házaspár szerint azért ragadtak fegyvert, mert féltették az életüket, ugyanis úgy látták, a fehér tüntetők fenyegetően viselkednek – írja az Index.hu az NBC cikke alapján.

A házkutatás során egy félautomata, 223-as kaliberű, Colt márkájú lőfegyvert foglaltak le a hatóságok. A helyi rendőrség közleményében az áll, hogy a házkutatási parancs végrehajtása közben találta meg a rendőrség a fegyvert, de ezt a pár ügyvédje tagadja. Szerinte a házaspár önként adta át a hatóságoknak a lőfegyvert.

A St. Louis-i kerületi ügyész vizsgálja az ügyet, de a házaspár most is rendületlenül állítja, hogy semmi törvényellenes dolgot nem tettek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések