A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hatalmas boldogság érte Hódi Pamelát

Óriási sztárokat sikerült megelőznie.

Idén hatalmas mérföldkövet ért el Hódi Pamela: ő lett a legtöbb követőt vonzó magyar influenszer. Olyan celebeket sikerült megelőznie, mint Vajna Tímea és Kasza Tibi. Ők csak párszázezres követői táborral rendelkeznek, míg Pamela már több, mint félmillióssal büszkélkedhet.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,


"Még nagyon-nagyon régen volt egy privát Facebook-oldalam, és amikor bekerültem a köztudatba, megszaporodtak a kamu Hódi Pamelás oldalak, pontosabban vagy háromszáz ilyen felület jött létre. Az édesanyám figyelt fel erre. Figyelmeztetett, és az Instagramra már tudatosan úgy regisztráltam, hogy hivatalos oldalként indítottam el" – idézi a Bors a csinos influenszer szavait.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,


"Eleinte nem húztam meg a határt, túlzottan beengedtem mindenkit a magánéletembe, de később ezt egyre tudatosabban kezeltem, és amikor még egyedül­állóvá is váltam, hirtelen megugrott a követőim száma" – folytatta Pamela. Sikeres egyedülálló anyaként nagyon sok nő szemében lett követendő példa, ekkor kezdték el rendetegen követni.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések