A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hasadó ágak, csőbe szorult cica, égő gaz – Ez történt szerdán

Július 15-én is serénykedtek a megyei tűzoltói, rendőri intézkedésekre is sor került.

Délben ezer négyzetméteren égett a gaz Sárándon, az Arany János utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Egy platánfa ágai lehasadtak a debreceni Vág utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel eltávolították az ágakat.

Délután egy macska beleesett egy három méteres vascsőbe Debrecenben, a Vágóhíd utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kimentették az állatot.

Szerda délután egy kisteherautó és egy teherautó ütközött össze Bocskaikert és Hajdúhadház között. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. A mentőszolgálat két embert szállított kórházba a helyszínről.

Kora este faágak hasadtak le egy játszótér mellett a debreceni István úton. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, mert az ágak a gyerekeket veszélyeztették, az egység láncfűrésszel vágták le az ágakat – tájékoztatott Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül kettő súlyos, egy pedig könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, akik közül öt főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 12 személyt állítottak elő, közülük három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt – közölte a rendőrség.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések