A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hajdúszoboszló közelében két autó és egy kisteherautó ütközött össze

Nem volt nyugodt a péntek a megyében.

Péntek reggel Debrecenben, a Szarvas utcában egy ház villanyóra szekrénye és szerelődoboza égett. A debreceni hivatásos tűzoltók porral oltó készülékkel fékezték meg a lángokat.

Debrecenben, a Kossuth utcában egy étterem terasza fölött egy faág veszélyeztette az ott lévőket, ezért a debreceni egység motoros láncfűrésszel levágta azt.

Délután Hajdúszoboszló közelében két autó és egy kisteherautó ütközött össze. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat három embert szállított kórházba a helyszínről.

Péntek este egy szén-monoxid érzékelő adott le jelzéseket, emiatt vonultak a debreceni hivatásos tűzoltók Debrecenbe, a Németh László utcába. A tűzoltók méréseket végeztek, melyek kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét egy ház kazánházában. A gázszolgáltató a kazánt kizárta ideiglenesen a rendszerből. A ház lakója nem sérült meg – összegezte a történteket a katasztrófavédelem.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány 12 személyt fogott el, akik közül kilenc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 14 személyt állítottak elő, közülük hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések