A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyalogosgázolás, száguldás, gyilkosság, késelés, verekedés, fegyver, drog - ez Borsod

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban július 13-a és július 19-e között.

Gyalogosgázolás történt Tokajban – A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. július 13-án 9 óra után Tokajban, a Tarcali utcán haladt a Tokaji Rendőrőrs két munkatársa szolgálati autójával megkülönböztető fény és hangjelzést használva. A járőrautó előtt ekkor hirtelen egy középkorú nő átszaladt az úttesten, akit elütöttek.

Száguldozott, fának ütközött – Nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét az a fiatalember, aki egy úttestre kidőlt fának ütközött autójával a 37-es számú főúton.

Szigorúbb vád az ózdi gyilkossal szemben – Elmaradtak egyelőre a perbeszédek és az ítélet az ózdi kettős gyilkosság ügyében a Miskolci Törvényszéken. Mint többször beszámoltunk róla: egy ózdi férfi még 2016 novemberében kísérelte meg megölni élettársát, az anyjuk segítségére siető két fiút pedig meg is gyilkolta egy 33 centis késsel.

Minden előzmény nélkül szúrt – Nem született határozat az előkészítő ülésen annak a férfinak az ügyében, aki még 2018 decemberében szúrta hátba az anyját Járdánházán. Az ügyészség emberölés kísérletével vádolta meg a terheltet, aki 2018. december 19-én délben édesanyjával annak testvérénél tartózkodott.

A saját pásztorbotjával verték halálra a csordást – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt három fiatalkorú férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette és kifosztás bűntette miatt.

Véglegesen eltiltották az ügyvédet – Az Ózdi Járásbíróság ítéletet hozott annak az ügyvéd foglalkozású vádlottnak az ügyében, aki ügyfeleit folyamatosan becsapta. A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott például 2012-ben teljes körű jogi képviselet látott el egy gazdasági társaságnak. Többek között 15 millió forint összegű követelés érvényesítésére kérték, melynek teljesítésére az ügyvéd ígéretet tett, azonban semmilyen intézkedést nem foganatosított.

Miskolci autókereskedőn ütöttek rajta a készenlétisek – Kábítószert, gépfegyvereket, lőszert, körözött járműveket, rendszámtáblákat foglaltak le.


Nem bírtak az erejükkel, felgyújtották a WC-t – A vádlott egy társával, valamint egy gyermekkorú lánnyal és fiúval egy Szentistvánhoz tartozó parkban lévő nyilvános mozgássérült WC-be különféle éghető anyagokat hordott be, és meggyújtotta.

Fordulat lehet a borsodnádasdi emberölésben – A másodfokú eljárás keretében új tanúkat hallgatott meg pénteken a Debreceni Ítélőtábla.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések