A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Földre lökte, zsinórral megfojtotta, majd elrejtette egy ház alagsorában élettársa holttestét

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki megfojtotta az élettársát, mert az el akarta hagyni, majd a holttestet egy félkész ház alagsorába rejtette.

A férfi nagyon féltékeny természetű volt, ebből adódóan gyakran veszekedett az élettársával, mivel úgy sejtette, hogy az meg akarja csalni. Egy ilyen veszekedés másnapján, 2019. augusztus 10-én reggel a sértett nő elhatározta, hogy elhagyja a férfit, s ezt telefonon a lányának is jelezte – írja az ügyészség.

Miután a nő közölte a férfival, hogy el akar tőle költözni, az a földre lökte őt, majd egy zsinórral megfojtotta. Ezután a férfi egy megtévesztő sms-t írt a sértett nevében a lányának, amely arról szólt, hogy a sértett – a házban talált pénzt magához véve – elhagyja a férfit, de később majd jelentkezik.

Ezt követően az elkövető kikapcsolta élettársa telefonját és elment dolgozni. Este, munka után a férfi a nő holttestét a szomszédos – épülőfélben lévő – ház alagsorába vitte, ahol elásta, majd a nővel közösen lakott házból is elköltözött. A sértett lánya később az édesanyja eltűnése miatt bejelentést tett, és ezt követően, 2019. november 27-én találták meg a holttestet egy tetemkereső kutya segítségével.

A Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat az ügyben az elkövetővel szemben, aki letartóztatásban várja a bírósági eljárást.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések