A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez ám a kerek szám: Csuja Imre 60 éves lett, most sosem látott képeket mutatott a múltból – videó

Csuja Imre 60 éves lett.

Felköszöntötte A mi kis falunk csapata Csuja Imrét, aki a napokban töltötte be a 60-at. A születésnap apropóján a népszerű színész eddig sohasem látott családi és gyerekkori fotókat is mutatott az RTL-nek. A színész pedig azt is elárulta, hogy a nagy napot a hétvégén a szűk családi körrel ünnepelte.

„Nem vagyok kényes a koromra, nem is érzem magam 60 évesnek, de ez tény, 60 éves vagyok. (...) Az a bajom ezzel, most már ezt így ki lehet mondani, hogy ez a hatvan év így elröppent. Főleg az elmúlt negyven. Azért elég intenzíven benne voltam a munkában, tulajdonképpen végigszáguldoztam az egész életem. Nincs még egyszer ennyi, picit jó lenne lazítani” – nyilatkozta Csuja a koráról és az idő múlásáról.

Csuja Imre igazán gazdag életpályát tudhat eddig magának, eddig csaknem 50 játékfilmben szerepelt, és több mint 800 karakternek kölcsönözte a hangját. Azonban a színész ezen a nyáron sem áll le a munkával, most forgatják A mi kis falunk ötödik évadát.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések