A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Éveken át szexuálisan zaklatta és egyszer meg is erőszakolta kiskorú lányát egy Bács-Kiskun megyei apa

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a szabadságvesztés súlyosítását indítványozta annak a Bács-Kiskun megyei férfinak az ügyében, aki több éven át szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette kiskorú lányát.

A Kecskeméti Törvényszék az apát szexuális erőszak és szexuális kényszerítés miatt 9 év szabadságvesztésre és 9 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ítélet szerint az apa a gyermekét annak 10-16 éves kora között otthonukban rendszeresen zaklatta szexuálisan, illetve erőszakkal és fenyegetéssel szexuális cselekmény eltűrésére, egy esetben pedig annak végzésére kényszerítette.

Az ítélet ellen az ügyészség hosszabb tartamú szabadságvesztés kiszabása érdekében, míg a terhelt védője felmentésért és enyhítésért fellebbezett.

Az ügyészség fellebbezését a másodfokú ügyészség fenntartotta. A fellebbviteli főügyészség megítélése szerint a nemi erkölcs elleni, kiemelkedő tárgyi súlyú bűncselekményeket kiskorú lánya sérelmére elkövető apával szemben lényegesen hosszabb tartamú szabadságvesztés kiszabása indokolt. Az ügyben másodfokon a Szegedi Ítélőtábla jár el.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések