A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Érdi lövöldözés: friss hírek a bandatagokról, ennyien kerültek kórházba az összecsapás után

Elfogták a rendőrök annak a két bandának a tagjait, akik az érdi Iparos úton, egy benzinkútnál csaptak össze.

Mint megírtuk, egy ember meghalt, többen megsérültek csütörtök este Érden két társaság összecsapását követően.

A helyiek és a rokonok elmondása szerint Enyingről jött fel Érdre egy csapat felfegyverkezve, több autóval, hogy egy korábbi nézeteltérést rendezzen egy másik társasággal. Először egy másik benzinkúton verekedtek, majd autóba pattantak, s ekkor vette kezdetét az autós üldözés. Amikor az egyik csapat utolérte a másikat, kipattantak az autóból, majd rárontottak a másik kocsiban ülőkre. Már az autóban elkezdték őket szurkálni és kitépni a járműből.

A 24.hu úgy értesült, hogy elfogták a rendőrök a két banda tagjait, s már meg is kezdték a kihallgatásukat. Információik szerint összesen kilenc embert vittek kórházba, közülük egy nagyon súlyos sérült is van.

Közbe megérkezett a rendőrség közleménye az ügyről

13 embert fogtak el a két társaság tagjai közül. A legfrissebb információk szerint a bandák tagjai botokkal, kövekkel, vascsövekkel, ásókkal és késekkel válogatás nélkül támadták egymást, majd néhány perccel később mindenki menekülőre fogta. Nagy valószínűséggel gáz- és riasztófegyverből leadott lövés is eldördült, ami azonban személyi sérülést nem okozott.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egy 36 éves férfit emberölés bűntettével, további 12 férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsít.

A rendőrség mindnyájukat őrizetbe veszi és kezdeményezi letartóztatásukat. Emberölés bűntettének és garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak le a további eljárást - áll a közleményben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések