A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Emlékerdőt ültettek a Zselickisfalud mellett

Egy hektárnyi területen ültetett kocsánytalan tölgyet és ezüst hársot a somogyi erdészeti és faipari társaság. Az emlékerdő átadásával csatlakoztak a 2021-es, hazai rendezésű Vadászati és Természeti Világkiállításhoz. Ehhez pedig helyi eseményeket is szeretnének kapcsolni több somogyi partnerük segítségével.

A 2021-es „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás kapcsán 22 erdőgazdaságban ültetnek emlékerdőt hazánkban, a SEFAG Zrt. területén megvalósult program volt a 9. állomás.

Az erdőgazdálkodók ezzel is csatlakoznak a magyar kormány programjához, amelynek célja, hogy 1-2 éven belül több, mint 550 hektár új erdőt telepítsenek hazánkban. A SEFAG Zrt. területén, Zselickisfalud közelében egy hektáron ültettek emlékerdőt, itt kocsánytalan tölgy és hárs nevelkedik.

A SEFAG Zrt. is készül a 2021-es vadászati világkiállításra, amelynek méltó vidéki helyszíne szeretne lenni Somogy megye. A cél, hogy megmutassák a természet, a vadvédelem, a vadászat és a vadgazdálkodás közötti szoros kapcsolatot.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések