A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elvették a koronát a szépségkirálynőtől, mert azt mondta, hogy minden élet számít

Jasmine azt mondta: „ha jobban megnézzük a statisztikákat láthatjuk, hogy több fehér fegyvertelen ember hal meg Amerikában, mint fekete.”

Jasmine Archer-Jones-t Nagy-Britannia 2019-es fürdőruhás szépségkirálynőjét megfosztották minden címétől, mert önálló véleményt mert megfogalmazni a Black Lives Matter zavargásokkal kapcsolatban.

A lány azt írta egy Facebook posztban, hogy minden élet számít, Floyd szerinte nem biztos, hogy ártatlan volt, a rendőrségi intézkedéseknek még mindig több fegyvertelen fehér esik áldozatul, mint fekete, és a tüntetők inkább foglalkozzanak azzal, hogy a legtöbb feketét egy másik fekete öli meg – írja a DailyMail.

A verseny szervezője rögtön kijelentette, hogy ők a BLM aktív támogatói, és náluk a szépségkirálynőnek a következő generáció példaképének is kell lennie. (eddig azt hihettük, hogy szépnek kell lennie. De ha ez így folytatódik, ezek majd a sportolók világbajnoki címeit is el fogják szedni…)

Jasmine valószínűleg erre nem alkalmas, mert túl értelmes és túl fehér. Meg még ráadásul szép is…

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések