A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elment átvenni a diplomáját Kecskemétre, ekkor tűnt el a fiatal gamer fiú

Eltűnt a fiatal fiú, aki elment diplomáját átvenni, de azóta nem adott életjelet magáról.

"Hegedűs-Deme Regő 2020.07.13-án elment átvenni a diplomáját Kecskeméten a Neumann János Egyetemre, majd barátaival megünnepelni. Azóta senki sem látta, haza nem jött, nem jelentkezett, Net-en és telefonon nem elérhető, ki van kapcsolva". – írta le Facebook posztban az édesapa.

A rendőrség is keresi az eltűnt fiatal visszahúzódó fiút. Regő nem élt éjszakai életet, nem járt bulizni, nem ivott alkoholt és nem drogozott. Egy zárkózott fiú, aki barátait főleg a játékokból ismeri - írja a 24.hu.

Az édesapa a posztban is írta, hogy "gamer" dolgai között találták néhány információt, ami segíthet a fiú megtalálásában. Az utolsó időszakban a Diablo 3-mal játszott, az XBox-ában találtak egy Fenn Rau felhasználó nevet. Esetleg aki találkozott akár PC-n, XBox-on vagy PS4-en a Fenn Rau-val az elmúlt időben, vagy játszott Regő vagy DemeRegő vagy h.demerego nevű felhasználóval, kérik, segítsen információval.

Aki látja, tud vagy hallott Regőről valamit, (hogy kikkel tartotta a neten a kapcsolatot, kivel játszott, hol lehet most, hol járt, kivel találkozhatott, főleg 2020.07.10.-től) szóljon bármelyik rendőrnek vagy a 112 számra vagy hívja fel a 30/5859014-es telefonszámot vagy írjon a rego.keresem@gmail.com címre.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések