A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elmegyógyintézetbe zárták a ceglédi férfit, aki gyilkossággal fenyegette a kapuja előtt parkolókat

Kész, vége – döntött a ceglédi B. család: eladták a házat, ami csak bajt és kárt hozott az életükbe. Az ingatlan már meg is találta új tulajdonosát, aki talán nem is tudja, milyen mély emberi drámák játszódtak le a falak közt. Ez az a ház, ahol hosszú ideig B. Viktor Csanád is élt, vagyis addig, amíg a rendőrség el nem kapta, mert megfenyegette az egyik képviselőt.

Mint megírtuk, a család háza pontosan szemben van a kisdedóvóval, a picik szülei pedig rendszeresen a család háza elé álltak kocsijukkal arra a pár percre, amíg gyereküket bekísérték az intézménybe. A férfi ezt nem bírta elviselni, ezért minden egyes alkalommal kiment, és próbálta őket elzavarni.

Ez is érdekelheti: Megúszhatja a börtönt: pszichiátrián vizsgálják a ceglédi férfit, aki gyilkossággal fenyegette a kapujába parkolókat

A megdorgált szülők vérmérsékletük szerint reagáltak az indulatos férfi szavaira, igazán azonban nem törődtek vele, másnap ugyanúgy folytatódott minden. Viktor egy idő után megelégelte, hogy hiába tépi a száját, úgy döntött, problémájával egyenesen a körzet önkormányzati képviselőjét keresi meg. Ettől kezdve nem is hagyott ki szinte egy fogadóórát sem, rendre kivárta a sorát, és trágár szavak kíséretében elpanaszolta az illetékesnek, mi bántja a lelkét. Ám tenni senki nem tudott érte semmit.

Viktornál a pohár idén márciusban telt be végleg, fenyegető üzenetet küldött az érintett képviselőnek. Az e-mailben bocsánatkérést és 10 millió forintos fájdalomdíjat követelt, ellenkező esetben ölni fog – írta. Ugyanazt az üzenetet elküldte a helyi és a megyei rendőrségre is.

Ígéretét szerencsére nem tudta beváltani, mert a zsaruk elkapták, ő pedig az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI) került, mert nem tudták kizárni, hogy elmeállapota kóros. Ha bebizonyosodik, valóban nem ép az elméje, büntetést sem kap majd tettéért, hanem amíg szükséges, az intézetben marad, ám onnan kijöhet majd.

– Védencem senkit nem akart bántani, csupán rossz módját választotta az indulatai levezetésének. Ma már ő is tudja, hogy hibázott. Ő és a családja is nagyon megkönnyebbült, hogy sikerült a házon túladniuk, és így talán új életet kezdhetnek – mondta lapunknak dr. Lichy József ügyvéd.

Nem is volt segítség

Az életveszélyesen megfenyegetett képviselő, ha akart volna sem tudott volna semmit tenni a helyzet megoldásáért. A szabályok értelmében ugyanis a családi ház előtti rész sehol nem az ingatlan tulajdonosáé, hanem közterületnek számít.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések