A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elképesztő trükkel akart drogot csempészni Magyarországra egy férfi – A reptéren bukott le

A nigériai férfi 72 kapszula kábítószerrel a gyomrában érkezett Magyarországra.

A 45 éves külföldi utas 2020. július 18-án Madridból érkezett a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, ahol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak gyanús lett a viselkedése, ezért a ruházatát átvizsgálták. Ekkor kábítószergyanús anyag nem került elő, de a vizsgálat során keletkezett adatok alapján gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi testében, testüregében kábítószert rejtett el.

Ezt követően a pénzügyőrök a toxikológiai osztályra szállították, ahol a CT vizsgálat kimutatta, hogy a gyomrában idegen test van. A gyomrából a kórházban hetven, az előzetes vizsgálatok szerint kokaint, illetve két, heroint tartalmazó kapszula távozott – olvasható a police.hu oldalán.

Az ügyben a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság Bűnügyi Igazgatósága kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A férfi a gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy Madriban egy afrikai férfitől kapta a kábítószert. Kihallgatását követően a nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatására, amit az eljáró nyomozási bíró egy hónapra elrendelt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések