A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Drámai dolog derült ki Polyák Lilláról: bezárkózott a lakásába, ezt tette

Minden részlet kiderült.

Sokan vágyakoznak gyerekként arra, hogy egy napon híres színészek lesznek, azzal bizonyára azonban sokan nincsenek tisztában, hogy mennyi munkával és fáradsággal jár ez a hivatás, és mennyire nincs ideje az embernek mellette pihenni. Polyák Lilla is ebben a cipőben jár, rettenetesen elfáradt már a sok munkában, így hát örült annak, hogy jutott egy kis ideje pihenni:

Tisztességgel töltöttem otthon három hónapot a férjemmel és a két fiammal, (...) a rolót lehúztam, mögötte pedig teljesen feltöltődtem Ennyi haláleset árnyékában az ember óvatosan fogalmaz, de nekem jót tett, hogy a családommal bezárkóztam. Sokat tudtam foglalkozni a fiaimmal, volt szépen feladat az online iskolával, de a férjemmel is sokat beszélgettem és rengeteget főztem." - mondta a Blikknek.

A színésznő azt is elmesélte, hogy hogy jön a népszerű Mintaapák második évada, amiben továbbra is szerepelni fog, és tudja, hogy nagy munka előtt áll, de már nagyon várja.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések