A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dráma Kőszegen: kizuhant az emeletről az integető kislány, mentőhelikopter a helyszínen

Kizuhant a második emeletről egy három év körüli kislány (azóta kiderült a pontos adat, a gyermek 4 éves) Kőszegen. Két órán át küzdöttek érte a mentők, mire sikerült stabilizálni az állapotát, majd mentőhelikopterrel kórházba vitték.

A 112Press információi szerint a kislány egy kutyát sétáltató hozzátartozójának integetett, amikor ismeretlen körülmények között a baleset megtörtént, reggel hat óra előtt. A mentők két órán át próbálták stabilizálni a gyermek állapotát, a mentőhelikopter pedig végül nyolc óra után szállt fel a gyermekkel, hogy a súlyos sérültet kórházba szállítsa.
A rendőrség tájékoztatása szerint a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2020. július 10-én 5 óra 46 perckor érkezett bejelentés, hogy Kőszegen, egy lakóház második emeleti lakásának ablakából egy gyermek eddig tisztázatlan körülmények között kiesett. A négy éves kislányt a Mentőszolgálat munkatársai mentőhelikopterrel kórházba szállították.

A rendőrök az elsődleges intézkedéseket megtették, a helyszíni szemlét lefolytatták. Az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják.
Nincs közvetlen életveszélyben az a négy év körüli kislány - ezt közölte a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvosigazgatója kora délután az MTI-vel.

Oláh Attila elmondta, hogy a kislányt megműtötték, combcsont- és medencetörése van, mellkasi sérüléseket is szenvedett, emellett kétoldali légmell alakult ki nála. A gyermek állapota stabil, nincs közvetlen életveszélyben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések