A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Debrecenben parkolóba zuhant egy leszakadó faág, Hajdúszováton az esővíz okozott gondot

Vasárnap reggel Nyíracsádon, a 4904-es számú út hatos kilométerszelvényénél egy nagyméretű fa úttestre borult, és teljesen elzárta a forgalmat. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították a sérült farészt.

Debrecenben, a Kossuth utcában egy nagyméretű fa egyik ága lehasadt, és egy parkoló területére esett. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrészt használtak a faág eltávolításához.

Hajdúszováton, a Gaál Zsigmond utcában egy megközelítőleg hetven négyzetméteres pincében csapadékvíz gyűlt össze. A hajdúszoboszlói tűzoltók kiszivattyúzták a vizet.

Egy baleset, két elfogás

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ami könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök kilenc személyt állítottak elő, közülük három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések