A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Busszal ütközött egy autó Debrecennél: öten megsérültek

Személyautó és menetrend szerinti autóbusz ütközött a Sámsoni úton. Öt ember megsérült.

Összeütközött egy menetrend szerinti autóbusz és egy személyautó Debrecen határában, a Sámsoni úton, azaz a 471-es főúton – adta hírül honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A szombat reggeli balesetnél a város hivatásos tűzoltói kezdték meg a műszaki mentést. A busz vezetője a saját erejéből nem tudott kiszállni, ezért az egység kiemelte és átadta őt a mentőknek. A tűzoltók áramtalanították is a járműveket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőrfőkapitányság közleménye szerint a baleset 5 óra 50 perckor történt.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett a 471-es számú főút 3-as kilométerszelvényében Debrecen irányából Hajdúsámson irányába, amikor eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd ott összeütközött a vele szemben közlekedő menetrendszerinti autóbusszal.

Az ütközés következtében az érintett járművek vezetői súlyos, míg a busz utasai közül hárman könnyű sérüléseket szenvedtek – olvasható a police.hu oldalon.

A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések