A baconös sült paprika húsok mellé kiváló köret, csak úgy magában pedig könnyű, ízletes vacsora is lehet.
Igazi különlegesség és változatosság lehet a fűszeres túróval sült, töltött paprika. Ha baconbe tekered, még ízletesebb lesz. A legjobb választás hozzá a kaliforniai, a pritamin vagy a kápia paprika. A zamatos, illatos, fehérjében gazdag fogás langyosan és hidegen is nagyon finom.
> 8 szelet bacon
> 25 dkg túró
> 2 dl tejföl
> 1 db paradicsom
> 1 db lilahagyma
> 3 szál petrezselyem
> 1 teáskanál pirospaprika
> só
> bors
Töltsd meg a masszával a paprikákat, és tekerd be baconnel. Pakold olajjal kikent tepsibe, és told forró sütőbe. Süsd meg 180 fokon 25 perc alatt.
Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek
Igazi különlegesség és változatosság lehet a fűszeres túróval sült, töltött paprika. Ha baconbe tekered, még ízletesebb lesz. A legjobb választás hozzá a kaliforniai, a pritamin vagy a kápia paprika. A zamatos, illatos, fehérjében gazdag fogás langyosan és hidegen is nagyon finom.
Hozzávalók 4 személyre:
> 4 db tölthető paprika> 8 szelet bacon
> 25 dkg túró
> 2 dl tejföl
> 1 db paradicsom
> 1 db lilahagyma
> 3 szál petrezselyem
> 1 teáskanál pirospaprika
> só
> bors
Elkészítés:
A paprikát alaposan mosd meg, a tetejét vágd le, a magházat szedd ki. A túrót nyomkodd meg villával, rakd hozzá a tejfölt, a kis darabokra vágott lilahagymát és paradicsomot, az aprított petrezselymet. Fűszerezd sóval, borssal, pirospaprikával, és az egészet keverd össze.Töltsd meg a masszával a paprikákat, és tekerd be baconnel. Pakold olajjal kikent tepsibe, és told forró sütőbe. Süsd meg 180 fokon 25 perc alatt.
Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek
0 Megjegyzések