A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Azt ígérte hazakíséri, de szeméremsértés és verés lett belőle

Egy helyi lakos szólította meg a hazafelé igyekvő bejelentőt egy szolnoki bevásárló központ területén 2020. július 7-én 21 óra körül – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

A férfi felajánlotta alkalmi ismerősének, hogy elkíséri otthonáig, amit ő el is fogadott. A 33 éves férfi arra hivatkozva, hogy tud egy rövidebb útvonalat, elcsalta a gyanútlan áldozatát, akit egy sötétebb útszakaszon a hajánál fogva a földre rántott, majd ököllel bántalmazott és szeméremsértő módon fogdosott.

A cselekmény során a sértett kezéből a mobiltelefonját kicsavarta, amit a jogsértő magával vitt. A nő a bántalmazás során – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül azonosították, majd a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály (Tisza MEKTO) munkatársai elfogták, és a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A nyomozók a gyanúsított kihallgatását követően a terhelt őrizetbe vételéről határoztak és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kifosztás bűntett és szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések