A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az íratlan szabályok szerint estek egymásnak a marcali fiatalok

A marcali sportpályát jelölték ki a küzdelem helyszínének. Az íratlan szabályok szerint estek egymásnak, majd csépelték a másikat, amíg csak érték.

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat két 17 éves és egy 16 éves fiatalkorú fiú ellen, akik egy előre egyeztetett verekedéssel akarták rendezni a vitájukat.

A vádlottak 2019 őszén együtt indultak iskolába Marcaliba, amikor a buszmegállóban várakozva a két idősebb között szóváltás alakult ki. Ekkor megállapodtak abban, hogy tanítás után találkoznak és megverekszenek egymással.

A délutáni órákban a megbeszélteknek megfelelően a marcali távolsági buszpályaudvarról több társukkal együtt átvonultak egy sportpályára, ahol egymásnak estek.

A két diák percekig ütötte-rúgta egymást, hol az egyik, hol a másik kerekedett felül, végül egyikük a társa nyakát a könyökhajlatba fogva elkezdte fojtogatni.

A verekedés annyira eldurvult, hogy a társaik igyekeztek szétválasztani őket, de ez csak rövid időre sikerült, mivel újra egymásra támadtak.

Egyikük a nyakánál fogva próbálta földre szorítani a másikat, miközben a társa egy harapással igyekezett sérülést okozni.

Ekkor az egyikük oldalán egy barátja, egy 16 éves fiú is bekapcsolódott a verekedésbe: fejbe rúgta ellenfelét. Végül az őket néző fiatalok véget vetettek volna az összecsapásnak.

Az egymással összeverekedő tanulók könnyű sérülésekkel megúszták az esetet.

Az ügyészség mindhárom, ezidáig büntetlen, és beismerő vallomást tett vádlott ellen próbára bocsátás alkalmazására tett indítványt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések