A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Addig ütötte egy bottal a nőt, amíg az pénzt nem adott neki

A füzesabonyi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy 17 éves mezőszemerei lakos ellen – tájékoztatta portálunkat Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens.

A nyomozás adatai alapján a fiatalkorú 2019. július 11-én 11 óra 30 perc körül bement egy helyi családi házba, ahol az ott lakó nőtől pénzt követelt, de mivel nem kapott, dulakodni kezdtek, majd egy földön talált bottal bántalmazta a sértettet. Eközben a nő zsebéből kiesett a készpénze, melyet a fiatal felkapott és elszaladt.

A bejelentés követően a rendőrök egy órán belül a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható fiút, akit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések