A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Magyar Turisztikai Ügynökség szükség esetén megemelheti a Hajdúszoboszlónak nyújtott támogatás összegét

A hétvége kiemelkedő eseménye volt, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség képviseletében Könnyid László vezérigazgató helyettes és Juhász Szabolcs egészségturizmusért felelős igazgató látogatást tett Hajdúszoboszlón. 

Megtekintették a fürdőben zajló Prémium zóna beruházást, tájékozódtak annak előrehaladásáról és finanszírozási lehetőségeiről. Megnézték a nemrég felújított Tourinform Irodát.

A város konzorciumi partnereként a GINOP pályázat keretében megvalósuló Mátyás király sétányra és Szent István parkba tervezett fejlesztési munkálatok állásáról is érdeklődtek.

A tárgyalások során megállapítást nyert, hogy a fejlesztés feszített ütemterv mentén a pályázati kiírásnak megfelelően jövő év végéig befejezhető.

A Magyar Turisztikai Ügynökség szakemberei a módosított terveket elfogadták és ígéretet adtak arra vonatkozóan, hogy a közbeszerzés lebonyolítása után szükség esetén a támogatás megemelésére is sor kerülhet annak érdekében, hogy a fejlesztés maradéktalanul megvalósuljon.

Az ügynökség vezetői köszönettel nyugtázták az eddig elvégzett önerős fejlesztéseket a Szent István parkban valamint a továbbiakban is támogatásukról és jóindulatukról biztosították a város vezetését.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések