A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A győri polgármester nem lacafacázik: a tegnapi vihar után keményen nekiment a csatorna- és úthálózatot fenntartónak

Több utcát is tengerré változtatott a keddi vihar Győrben, a közterületek mellett számos mélygarázst is elárasztott a víz. Dézsi Csaba András fideszes polgármester azt ígérte közösségi oldalán, “elbeszélget” az illetékesekkel.

“Égszakadás volt Győrben, ami arra jó volt, hogy világosan látható, milyen gyalázatos állapotban van és mennyire túlterhelt a városi csatornahálózat” - írta Facebook-oldalán a polgármester, aki több fotót is megosztott az áldatlan állapotokról. Hangsúlyozta, hogy a helyzeten változtatni kell. “Komolyan el kell beszélgetnem a csatorna- és úthálózatot fenntartó és üzemeltető, karbantartó cégek vezetőivel” - jegyezte meg.

Győrben idén februárban szavaztak bizalmat a választók Dézsinek. Az új polgármester már akkor egyértelművé tette, hogy más irányvonalat fog képviselni, mint elődje és többször kritizálta a korábbi városvezetés munkáját is.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések