A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A felesége életét akarta kioltani, de végül a két fiát gyilkolta meg

Szeptemberben születhet ítélet a durva kettős gyilkosság ügyében.

Elmaradtak egyelőre a perbeszédek és az ítélet az ózdi kettős gyilkosság ügyében a Miskolci Törvényszéken.

Mint többször beszámoltunk róla: egy ózdi férfi még 2016 novemberében kísérelte meg megölni élettársát, az anyjuk segítségére siető két fiút pedig meg is gyilkolta egy 33 centis késsel.

Dr. Jogg Zsolt, a megyei ügyészség helyettes szóvivője elmondta, a törvényszék végzésben arról rendelkezett, hogy a lefolytatott bizonyítás alapján két minősítő körülmény is szóba jöhet, az aljas indok és a különös kegyetlenség.

Ezekre a körülményekre az ügyésznek és a védőnek is föl kell építenie perbeszédét.

Az ügyész a vádirat történeti tényállását kiegészítette, hiszen az orvos­ szakértő megállapította, hogy a nő mellkasát ért szúrás nagy erejű volt, illetve az asszony súlyos, közvetetten életveszélyes sérülést szenvedett, és csak a véletlenen múlt, hogy életben maradt.

Az aljas indokot azt támaszthatja alá, hogy a férfi féltékeny volt élettársára, s ez minden férfira kiterjedt, a nő gyerekeire is. Ezen túl bosszú is motiválhatta.

A különös kegyetlenség amiatt jöhet szóba, mert elhúzódó ölési cselekmény történt. Az egyik fiú menekült, de a bejárati ajtó zárva volt. A férfi a házban kergette a fiút, és többször megszúrta. Az események éjfélkor kezdődtek és hajnali ötkor értek véget. A nőt is többször megszúrta, a kés órákig volt az asszony mellkasában.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések