A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A 3٪-os MSZP üzeni: 400 000 aláírást fognak összegyűjteni a balatoni népszavazásra

Az MSZP pártigazgatója azt mondta: több százan csatlakoztak szervezőként a népszavazási kezdeményezésükhöz, amellyel – ahogy fogalmaztak – a “fideszes gyarmatosítás” ellen lépnek fel. Az MSZP kezdeményezése kapcsán a Miniszterelnökséget vezető miniszter annyit mondott: a kormány nem érintett a kérdésben.

Pár napja az MSZP három kérdésben is népszavazást kezdeményezett a Balaton, a Velencei-tó és más tavak “fideszes gyarmatosításának” megállítása érdekében. A párt most azt szeretné elérni, hogy a tavak melletti, köztulajdonban lévő strandok ne legyenek fizetősek. Illetve azt, hogy a már meglévő strandokat ne lehessen lezárni, és ott apartmanokat építeni.

Az MSZP pártigazgatója szerint százszámra jelentkeznek az aktivisták az aláírásgyűjtéshez.

“Mi készen állunk arra, hogy nem kétszázezer aláírást, hanem innen üzenjük nekik, hogy négyszázezer aláírást fognak összegyűjteni a szocialista aktivisták, a hozzánk csatlakozó más pártok, civilszervezetek és a magyar emberek. És le fogjuk tenni a Nemzeti választási Iroda asztalára ezt a négyszázezer aláírást”

– mondta  Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója a sajtótájékoztatón.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések