A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több millió dolláros pert indított extestőrük ellen Kim Kardashian és Kanye West: ezzel vádolják korábbi alkalmazottukat

10 millió dolláros perrel fenyegeti korábbi testőrét Kim Kardashian és férje, Kanye West.

Rágalmazás miatt perbe fognák extestőrüket Kim Kardashian és férje, Kanye West. A valóságshow-szereplő és a rapper, akik négy gyermeket nevelnek közösen, azért fenyegeti perrel korábbi testőrét, Steve Stanulist, mert az – elmondásuk szerint – megszegte a titoktartást, valamint hamis és rágalmazó kijelentéseket tett róluk egy közelmúltbéli interjújában. Westék 10 millió dolláros, vagyis több mint 3 milliárd forintos per indítását fontolgatják, amennyiben a férfi újra rágalmazni meri őket – írja a Female First.

A TMZ birtokába jutott dokumentumok szerint Stanulis még 2016 februárjában írt alá egy szerződést azzal kapcsolatban, hogy soha nem ad ki semmilyen személyes vagy üzleti információt Kimről vagy Kanyéról. Nem sokkal később az egykori testőr színészi és rendezői pályára lépett, s korábban azt is elárulta, nevetségesnek találta, hogy mindig pontosan tíz lépésnyire kellett haladnia az utcán Westék mögött.

Ügyvédje nem ért egyet Westék vádjaival.

„Senki nem sértette meg a titoktartási megállapodást. Ügyfelem a legújabb filmjét népszerűsítetteaz interjújában, ahol korábbi történetek is felvetődtek. Kim és Kanye indokolatlanul küldött perrel fenyegetőző levelet ügyfelemnek, aki korábban kijelentette, tiszteli Kanyét és az időt, amit vele töltött. Ha Kanye és Kim további lépéseket fontolgat az ügyben, az ő dolguk, de az erre fordított időt és pénzt inkább szánhatnák a társadalom sürgetőbb ügyeire, semmint az évekkel ezelőtti történésekre” – magyarázta Zack Teperman.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések