A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Irigylésre méltóan telt Vastag Csaba karanténja: ekkora világsztárok adtak interjút otthonaikból az énekesnek

Vastag Csaba a karantén időszak alatt több hollywoodi sztárral készített interjút, akik az otthonukból jelentkeztek be.

Vastag Csabának a Hello Hollywood című műsorában volt lehetősége világsztárokkal beszélgetni. Bár a koronavírus-járvány némileg megnehezítette a műsor készítését, később megoldották a problémát, interneten keresztül beszélgettek hírességekkel. Az otthonaikból bejelentkező sztárok pedig sokkal közvetlenebbül adtak interjút, mint máskor, stúdiókörülmények között.

„Nicole Kidman például a háza egyik kis eldugott szegletéből egy visszafogott ingben jelentkezett. Sőt, üzent is Magyarországnak, a magyaroknak, hiszen nagyon szereti a hazánkat” – nyilatkozta Vastag Csaba az Origónak.

A 38 éves énekes igazán szerencsés, mert idén már olyan sztárokkal találkozhatott, mint Vin Diesel, akivel még személyesen is forgatott. Sharon Stone viszont az otthonából adott interjút, egy szál melegítőben.

Vastag Csaba a járvány időszak alatt sem tétlenkedett, a műsor készítése mellett karanténkoncertezett, sőt, több új dalt is szerzett, valamint belevágott könyve írásába is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések