A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Segítséget kaphat Szilágyi István özvegye: családtagok lehetnek a megmentők

Szilágyi István özvegye most segítségre számíthat, egykori menye és unokája kezükbe veszik sorsát.

Jolika néninél egyre csak gyűlnek az adósságok, ám most minden jobbra fordulhat. Egykori menye és unokája ugyanis a beutazási tilalmak megszűnésével Magyarországra jöhet Belgiumból.

Szilágyiék fiának volt felesége és gyermeke igencsak aggódik Jolika miatt, a temetés óta ugyanis alig tudtak beszélni egymással, az ismerősök és a sajtó információi által követik nyomon a történeseket.

"Értetlenül állnak a történesek előtt, és egyre jobban aggódnak Jolikéárt. Legutóbb a legjobb barátnőjét sem engedte be Jolika néni" – nyilatkozta a Borsnak a család egyik közeli barátja, aki az özvegy menyével majd' napi szinten tartja a kapcsolatot

A jelenleg börtönben lévő Szilágyi Péter korábbi felesége kedvelte egykori anyósát és apósát, azonban a koronavírus miatt eddig nem tudtak hazajönni. A közeli ismerős elmondása szerint döbbenten állnak a történtek előtt. Többek között azt sem értik, miért akarta Jolika néni eladni a házat, segítségükkel más módon szeretnének megoldást találni a problémára.

"Természetesen köszönik a kerületi önkormányzatnak, a szomszédban élőknek és a sok civil segítőnek, hogy gondját viselik a tragédia után magára maradt családtagjuknak" – tette hozzá a megszólaló ismerős.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések