A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendőri intézkedés közben rosszul lett és meghalt egy férfi Salgótarjánban

Rendőri intézkedés során életét vesztette egy 55 éves férfi szerda reggel Salgótarjánban - közölte a Terrorelhárítási Központ (TEK) az MTI-vel.

A Készenléti Rendőrség Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztálya a TEK segítségét kérte egy gyanúsított elfogásához, mert okkal volt feltételezhető, hogy lőfegyvere van. Az intézkedés közben a férfi eszméletét vesztette.

A TEK műveleti egységének mentőtisztje azonnal megkezdte ellátását, majd újraélesztését. A gyors és szakszerű beavatkozás ellenére a férfi meghalt - közölte a rendőrség. Hozzátették: az esetet a rendőrség igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálja.

Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy egy ügyészük személyesen vizsgálódott a helyszínen a haláleset ügyében.

Az eddigi adatok alapján azt állapították meg, hogy a halál oka egyértelmű, az ügyben rendőri mulasztás nem történt, tehát nem merült fel olyan tény vagy körülmény, amely ügyészségi eljárás megindítását indokolná - írta.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések