A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi történt? Földes Eszternek egyszerre három szereptől kell búcsút vennie

A színésznő úgy érzi, a feje felett döntött szerepei sorsáról a Karinthy Színház új vezetése.

„Ma reggel e-mailben kaptam általànos tájékoztatást, amiben megírták a Művészeknek, mely darabok maradnak műsoron a Karinthy Színházban. Három darab kerül le a műsorról: A bolond lány, A baba és A veszélyes forduló. Az új vezetès egyik tagja sem, valamint Karinthy Vera ès Major Attila sem keresett meg” – fogalmaz közösségi oldalán Földes Eszter, aki fél éve lett a budai teátrum művészeti tanácsadója, és úgy tűnik, ez lehet a döntés hátterében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Ma reggel emailben kaptam általànos tájékoztatás, amiben megírták a Művészeknek, mely darabok maradnak műsoron a @karinthy_szinhaz ban. 3 darab kerül le műsorrol. A bolond lány, A baba és A veszélyes forduló. Az új vezetès egyik tagja sem, valamint Karinthy Vera ès Major Attila sem keresett meg. Azzal, hogy megkaptam a Színhàz művèszeti vezetői kinevezèsèt, így 5 darabomat vesztettem el. Két előadàsomat én mondtam vissza, hogy legyen minősègi időm a Karinthy Színhàzban betöltött új feladatra, és most lekerült műsorról tovàbbi hàrom. Szeretnèm megköszönni a Közönsègnek azt a rengeteg szeretetet, figyelmet, erőt, amit adtak, a Kollègàimnak a sok izgalmas közös munkàt, ès Karinthy Mártonnnak azt a vègtelen szakmai, emberi bizalmat, amit kaptam, ès amit életem végèig a legszebb helyen őrzök a szívemben. A szellemisèget viszem tovàbb minden tovàbbi munkàmban. A baba utolsó mondatàval búcsúzom: “Isten veled.” #theater #lovemyjob #theathermylove
Földes Eszter (@foldes_eszter) által megosztott bejegyzés,


„Azzal, hogy megkaptam a színhàz művèszeti vezetői kinevezèsèt, így öt darabomat vesztettem el. Két előadàsomat én mondtam vissza, hogy legyen minősègi időm a Karinthy Színhàzban betöltött új feladatra, és most lekerült műsorról tovàbbi hàrom. Szeretnèm megköszönni a Közönsègnek azt a rengeteg szeretetet, figyelmet, erőt, amit adtak, a Kollègàimnak a sok izgalmas közös munkàt, ès Karinthy Mártonnnak azt a vègtelen szakmai, emberi bizalmat, amit kaptam, ès amit életem végèig a legszebb helyen őrzök a szívemben. A szellemisèget viszem tovàbb minden tovàbbi munkàmban. A baba utolsó mondatàval búcsúzom: 'Isten veled'” – írta Lovasi András házastársa, aki két éve adott életet a gyermeküknek, Álmosnak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések