A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi történt? Eltévedt a színpadon Németh Kristóf

Formabontó karantén utáni videóval jelentkezett a Bánfalvy Stúdió.

A Bánfalvy Ágnes vezette színház a karanténidőszak után egy humoros, de rendkívül őszinte videóval tért vissza, amelyben többek között azt is elárulták, hogy mi volt életük legnagyobb színpadi bakija. A prímet egyértelműen Németh Kristóf története vitte, aki egy emlékezetes előadás során elfelejtette elhagyni a színpadot.

– Emlékeztek, amikor a Miniszter félrelépben nem akartam kimenni a színpadról? – kezdte a színész. – Az egyik előadásnál eljött az a pillanat, amikor nekem ki kellett volna mennem a színpadról, de ezt csak onnan vettem észre, hogy rajtam kívül már senki más nem volt bent. Én csak tébláboltam és néztem a súgólányra, aki édesen nézett rám, és annyit mondott, hogy „itt nem ez van”. Hallottam, hogy oldalról többen mondták, hogy „menj már ki az ajtón”. Elindultam az ajtó felé, de rám kiabáltak, hogy „nem ott, a másikon”. A színfalak mögött az egész stáb a hasát fogta a nevetéstől – mesélte Kristóf.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések